22 Ocak 2011 Cumartesi

Şimdi Kenetlenme Zamanı !


İyi oynamadık, vasat bile değildi. Sahada ne istediğini bilmeyen, Lefter'den miras çubukluyu terlettiğinin farkında olmayan bir güruh vardı. Tek farkında oldukları bugün kazanmak zorunda olduklarıydı. Artık affedilecek hata, telafi edilecek kayıp olmadığını (nihayet) onlar da idrak ettiler. Bundan dolayı çok koştular, mücadele ettiler, tekmeye kafa soktular diyebilecek kadar olmasa da kaleye siper oldular zaman zaman tehlikeli Antalya ataklarını bertaraf edebilmek için. 

Bu olumsuz futbolu, Y. Malatya mağlubiyetinin ve protestoların yaşattığı yıkım, Aykut Hoca'nın kendini istim üstünde hissetmesi ve Trabzon'un kaybettiği puanın verdiği ekstra stres göz önüne alarak yalnızca bu maç için kabul edilebilir bulmak mümkün. Ama yine de sonuna kadar inandığımız şampiyonluk için mücadele olarak daha yukarılara çıkmamız şart. 

Tüm bu olumsuzlara rağmen yine de gelecek haftaki kader maçında istenen bir sonucun çıkması tüm bu kara bulutları dağıtabilecek durumda. Trabzonspor'un pek çok maçını izleyen biri olarak işlerin onlar açısından da kamuoyunun abarttığı kadar yolunda olmadığını söylemek doğru olur. Üstelik bugünkü maçın berabere gittiği dakikalarda daha şu aşamada bile homurdanan, futbolcu yuhalayan, hoşnutsuz taraftar kitlesi ile geçmiş sezonlarda sıkça gördüğümüz iki kötü sonuçta dağılmaya müsait bir camiaya sahip olduklarını hesaba katarsak ben tüm yorumların aksine iplerin kendi elimizde olduğunu düşünüyorum.
İpler senin ve futbolcuların elinde yani hocam.
Şenol Güneş 96'da Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemdeki Aykut Kocaman darbesini unutamamıştır. Bir kez daha neden olmasın?
Emin ol onlar da duymaktan çok korkuyorlar "Nasıl Koydu Aykut Kocaman" tezahüratını bir kez daha işitmekten.
Öyleyse;

Şimdi Aykut Hoca'ya tam destek zamanı,
Şimdi küslükleri unutup birlik olma zamanı, 
Şimdi destek zamanı, 
Şimdi  kenetlenme zamanı !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder