25 Ocak 2011 Salı

Hakem Konuşmazmış (!)

Trabzonspor camiasının şampiyonluk yolunda önündeki en büyük handikapın hep çabuk dağılmaya müsait yapısı gösteriliyor. Bu haftaki puan kaybını penaltı olduğunu iddia ettikleri bir pozisyona bağlayan Trabzon camiası ayağa kalktı. Şahsi kanaatim pozisyondaki müdahalenin kusurlu olduğu yönünde; ancak ceza sahası içi ile dışı arasında faul verme konusunda farklı standartlar uygulanmasından olsa gerek bu tip müdahalelerde pek penaltı düdüğü gelmiyor. Nitekim ligde her hafta bir kaç tane bu tip verilmeyen penaltı pozisyonu göstermek mümkün. Şenol Güneş de basın toplantısında haklı olarak camiayı sükunete davet etti ve "Hakemleri etkilemek için bugüne kadar konuşmam olmadı. Konuşanlar düşünsün. Penaltı, verildi verilmedi diye konuşursam diğer insanlardan farkım olmaz, küçülürüm. Bize hiçbir maçta yanlış penaltı verildiğini düşünmüyorum" diyerek aklı sıra Aykut Hocamıza laf attı. 


Hakem konuşmanın kendisine yakışmayacağını iddia eden Şenol Güneş bakın ligin beşinci haftasındaki Manisa maçından sonra nasıl kendine yakışacak (!) açıklamalar yapmış:
"Manisaspor maçında Jaja'ya saha içinde çok tekme atıldı. Bugüne kadar kaybettiğimiz maçın ardından hiç hakemi eleştirmedim. Selçuk, Colman ve Jaja'ya tekme atan Mehmet Güven'e sarı kart bile gösterilmedi. Ferhat'a ise kart gösterdi. Bu hafta ise haftanın hakemi seçildi. Ben olsam onun hakemlik kartını yırtarım. Maçın içerisinde ilk dakikalarda itirazdan dolayı kart göstermeyince ipin ucunu kaçırdı. Kaybımızın hakemle bir ilgisi yok ama hakemin bu olaylara göz yumması eksiği olduğunu gösterir"


Hocam daha 16 hafta var, camiadan önce sen bir tutarlı ol da ondan sonra küçülürsün, diğer insanlardan farkın kalmaz, çizgin bozulur filan, aman dikkat !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder